Barn og ungdom

Barn og ungdom er en naturlig del av kirken - også Nettkirken. Vi har alle behov for å snakke med noen om noe vi tenker på, lurer på eller sterever med. Her kan du snakke med en nettprest på chat eller e-post. Det er fint å kunne tenne lys for noen man bryr seg om eller be om forbønn.

Klikk gjerne rundt på de ulike punktene i menyen eller gå inn på Barn eller Ungdom i menyen til høyre, for flere tanker og muligheter!

Sjømannskirken har også et eget opplegg for Nettkonfirmanter. Kan dette være noe for deg, finner du mer informasjon under Nettkonfirmant i menyen til høyre.


Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget Møt nettprestene Stian Roos er opptatt Stian Roos er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget