Nettkonfirmant

Visste du at Sjømannskirken tilbyr nettundervisning for konfirmanter?

Bosted i utlandet og konfirmant i familien? Sjømannskirken hjelper deg!

Vi ønsker at alle norske ungdommer som bor i utlandet skal få tilbud om en konfirmanttid. Alle sjømannskirkene i utlandet tilbyr et konfirmantopplegg knyttet til kirken. For de som bor langt unna en sjømannskirke kan nettundervisning være et alternativ.

Det lar seg selvsagt gjøre å gjennomføre konfirmasjonstiden på nettet. Norske ungdommer fra 13 år, som tilbringer hele eller deler av konfirmasjonstiden i utlandet, og som av ulike grunner ikke kan delta i den vanlige konfirmantundervisningen ved en av Sjømannskirkens utestasjoner, kan delta. Under gitte forutsetninger kan også skandinaver, som behersker norsk, delta. For mer informasjon klikk her.

NB! Sjømannskirken tilbyr nå menigheter i Den norske kirke nettkonfirmantopplegget vårt. Klikk på "Nettkonfirmant i Den norske kirke" for mer informasjon om tilbudet.


Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget Møt nettprestene Cathrine Hopstock Havgar er opptatt Cathrine Hopstock Havgar er pålogget Møt nettprestene Stian Roos er opptatt Stian Roos er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget