Nettkonfirmant

Visste du at Sjømannskirken tilbyr nettundervisning for konfirmanter?

Bosted i utlandet og konfirmant i familien? Sjømannskirken hjelper deg!

Vi ønsker at alle norske ungdommer som bor i utlandet skal få tilbud om en konfirmanttid. Alle sjømannskirkene i utlandet tilbyr et konfirmantopplegg knyttet til kirken. For de som bor langt unna en sjømannskirke kan nettundervisning være et alternativ.

Det lar seg selvsagt gjøre å gjennomføre konfirmasjonstiden på nettet. Norske ungdommer fra 13 år, som tilbringer hele eller deler av konfirmasjonstiden i utlandet, og som av ulike grunner ikke kan delta i den vanlige konfirmantundervisningen ved en av Sjømannskirkens utestasjoner, kan delta. Under gitte forutsetninger kan også skandinaver, som behersker norsk, delta. For mer informasjon klikk her.

NB! Sjømannskirken tilbyr nå menigheter i Den norske kirke nettkonfirmantopplegget vårt. Klikk på "Nettkonfirmant i Den norske kirke" for mer informasjon om tilbudet.