Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Sim-sala-bim

Jeg liker tryllekunstnere! Eller "illusjonister" som det kalles nå. Mennesker som har evnen til å leke med våre forestillinger og holde oss litt for narr - vel vitende om at vi ikke alltid forstår hvordan de gjør det det likevel er en forklaring på.

Da Jesus gjorde fem brød og to små fisk om til et måltid for flere tusen mennesker, var det neppe noen som lo. Eller tok det som underholdning. Kanskje de ble redde: "Hva er dette for en?"  Det sies at de til og med ville gjøre ham til konge, slik det i vår tid stadig kommer nye aktøerer på banen som vil høste suksess på det uforklarlige. Men Jesu oppdrag var ikke tryllerier. Det var å vise mennesker barmhjerighet og tilgivelse.

Skrevet av

Harald Daasvand

Nettprest  

19.03.12

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Asle Tveit er opptatt Asle Tveit er pålogget Møt nettprestene Einar Vannebo er opptatt Einar Vannebo er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Marie Skarrebo Holmen er opptatt Marie Skarrebo Holmen er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Line Kvalvaag er opptatt Line Kvalvaag er pålogget Møt nettprestene Eli Kristin Flåten er opptatt Eli Kristin Flåten er pålogget Møt nettprestene Lena Rebekka Risnes er opptatt Lena Rebekka Risnes er pålogget Møt nettprestene Britt Aanes Ekhougen er opptatt Britt Aanes Ekhougen er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget Møt nettprestene Ingunn Grytnes Kristensen er opptatt Ingunn Grytnes Kristensen er pålogget Møt nettprestene Inger Bækken er opptatt Inger Bækken er pålogget Møt nettprestene Karoline Astrup er opptatt Karoline Astrup er pålogget Møt nettprestene Janne Sukka er opptatt Janne Sukka er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget