Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Utvungen tvang

Peter, "Klippen" du vet, var en vaklevoren entusiast. Langsomt skjønte han likevel tegningen. Og den var klar. Jesus sa at om du følger meg, kommer du til å lide en forferdelig død og sluttet likevel slik: "Følg meg!" Han kunne gitt seg, Peter. Latt det fare hen. Men kunne ikke. Så ble det en kirke - for oss. Og en forferdelig død for ham, korsfestet opp/ned. Luther svarte i tilsvarende skvis: "Her står jeg Herre - og kan ikke annet." Rett og galt er noe annet enn smart og dumt.

Trine og Ingard Færevåg, Sjømannskirken i Stockholm

29.06.12

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget Møt nettprestene Stian Roos er opptatt Stian Roos er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget