Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Det henger sammen!

Salomos ordspråk byr på mange verbale blomster!

Ta denne for eksempel: "En strør ut og får mer igjen, en annen er gjerrig og ender i fattigdom. "

Det lille gullkornet er en del av en tekst (Ordspr. 11,24-28) som gjør det til ekte visdom. Vi finner mange eksempler på det i Bøkenes Bok, og forstår at de forskjellige tekstene har en indre sammenheng. Og alle henger sammen: Så forskjellige de er, så er de opptatt av å formidle Guds storhet og nærhet  på samme tid. Det er ikke lett å forstå; kanskje lettere å forstå at det er sånn det må være?

Med vennlig hilsen

Skrevet av

Harald Daasvand

Nettprest  

18.07.12

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget Møt nettprestene Stian Roos er opptatt Stian Roos er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget