Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Et ord om rikdom

Det finnes sikkert statistikk på hvor mye vi nordmenn bruker på ferieturer i sommer! Og det er sikkert ikke lite! Og spør du nordmenn flest, så mener de sikkert at de har fortjent det!

Samtidig blir vi stadig vekk minnet om verdens fattigdom, både langt borte og blant tiggere i byens gater. Og tenker kanskje: "Det vår Staten ta seg av. Jeg har mer enn nok med å tjene til det daglige brød for meg og mine".

Apostelen Paulus vrir litt på det: Han reiste rundt (bl.a. i Spania!) og lærte mennesker å gi! Da ble både materielle og åndelige gaver mottatt med takk. Resultatet: Flere ga for at alle skulle få.  "Når jeg kommer til dere, vil jeg komme med en rikdom av Kristi velsignelse", sa Paulus. Interessant...!

Med vennlig hilsen

Skrevet av

Harald Daasvand

Nettprest  

20.07.12

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Asle Tveit er opptatt Asle Tveit er pålogget Møt nettprestene Einar Vannebo er opptatt Einar Vannebo er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Marie Skarrebo Holmen er opptatt Marie Skarrebo Holmen er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Line Kvalvaag er opptatt Line Kvalvaag er pålogget Møt nettprestene Eli Kristin Flåten er opptatt Eli Kristin Flåten er pålogget Møt nettprestene Lena Rebekka Risnes er opptatt Lena Rebekka Risnes er pålogget Møt nettprestene Britt Aanes Ekhougen er opptatt Britt Aanes Ekhougen er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget Møt nettprestene Ingunn Grytnes Kristensen er opptatt Ingunn Grytnes Kristensen er pålogget Møt nettprestene Inger Bækken er opptatt Inger Bækken er pålogget Møt nettprestene Karoline Astrup er opptatt Karoline Astrup er pålogget Møt nettprestene Janne Sukka er opptatt Janne Sukka er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget