Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Hvilken venn i har i Jesus..

En av tidenes fineste stemmer tilhørte Ella Fitzgerald. Og en av sangene hun selv satte høyest, var "What a friend we have in Jesus", en sang som både ga henne styrke til å bære medgang og trøst til å takle motgang. Du kan høre henne på linken http://www.youtube.com/watch?v=BTcQshpC8ZU&feature=related.

Våre egne liv kan kanskje også være litt opp og ned? Jesus kan være fremmed og langt borte til tider, mens han andre dager virker veldig nær. Det spørs om ikke Gud lærer oss å ta dagene som de kommer og tro det er sant at "alt tjener det til beste for den som frykter Herren".

Med vennlig hilsen

Skrevet av

Harald Daasvand

Nettprest  

17.07.12

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Asle Tveit er opptatt Asle Tveit er pålogget Møt nettprestene Einar Vannebo er opptatt Einar Vannebo er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Marie Skarrebo Holmen er opptatt Marie Skarrebo Holmen er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Line Kvalvaag er opptatt Line Kvalvaag er pålogget Møt nettprestene Eli Kristin Flåten er opptatt Eli Kristin Flåten er pålogget Møt nettprestene Lena Rebekka Risnes er opptatt Lena Rebekka Risnes er pålogget Møt nettprestene Britt Aanes Ekhougen er opptatt Britt Aanes Ekhougen er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget Møt nettprestene Ingunn Grytnes Kristensen er opptatt Ingunn Grytnes Kristensen er pålogget Møt nettprestene Inger Bækken er opptatt Inger Bækken er pålogget Møt nettprestene Karoline Astrup er opptatt Karoline Astrup er pålogget Møt nettprestene Janne Sukka er opptatt Janne Sukka er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget