Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Hvilken venn i har i Jesus..

En av tidenes fineste stemmer tilhørte Ella Fitzgerald. Og en av sangene hun selv satte høyest, var "What a friend we have in Jesus", en sang som både ga henne styrke til å bære medgang og trøst til å takle motgang. Du kan høre henne på linken http://www.youtube.com/watch?v=BTcQshpC8ZU&feature=related.

Våre egne liv kan kanskje også være litt opp og ned? Jesus kan være fremmed og langt borte til tider, mens han andre dager virker veldig nær. Det spørs om ikke Gud lærer oss å ta dagene som de kommer og tro det er sant at "alt tjener det til beste for den som frykter Herren".

Med vennlig hilsen

Skrevet av

Harald Daasvand

Nettprest  

17.07.12

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget Møt nettprestene Stian Roos er opptatt Stian Roos er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget