Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Partystemning

For mange er fest mest mulig alkohol og frie tøyler. Gjerne også kreativ tolkning av lovverk og moral. Jeg for min del synes Bibelens beskrivelse av fest og feiring langt er å foretrekke!

Ikke bare disker Gud opp med "et festmåltid med fete retter, et festmåltid med gammel vin". Han tar det et godt steg videre, og det er det som er kjernen i festen Gud tilbyr! "Han skal sluke døden for evig. Herren Gud skal tørke tårene fra hvert ansikt." Det er party det! Jes 25, 6-8.

Med vennlig hilsen

Skrevet av

Knut Nåtedal

Nettprest  

14.07.12

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget Møt nettprestene Stian Roos er opptatt Stian Roos er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget