Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

70 x 7?

Det skal finnes noe som heter tilgivelse. Noen  har gjort noe utilgivelig mot deg og spørsmålet er om det er mulig å tilgi? Stryke det ut, vaske det bort, som kritt på en tavle? En urett klebrer seg lett fast i synsfeltet ditt: Se på meg! Se på meg! Er det ikke fælt! Du kan gjøre uretten til din, ta farge av den, få skjolder på sjelen. Eller la det være. Tilgi. Er én gang nok? 7 ganger? 70 ganger 7? Hva med urett nummer 491?

Trine og Ingard Færevåg
Sjømannskirken i Stockholm

 

Foto: Barbro Raen Thomassen.
Fra fondveggen i kapellet på Prestegården, Vigmostad.

05.08.12

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget Møt nettprestene Stian Roos er opptatt Stian Roos er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget