Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Brukskunst

- Hva handler teaterstykket om, ble det spurt. - Hvis jeg kunne svare på det, hadde jeg ikke blitt skuespiller, lød svaret. Kunst kan ha mange tydninger. Nye oppsetninger får fram nye sider. Bibelens beretninger blir også fremført om igjen og om igjen. De går aldri tom for innhold. Vi selv forandrer og utvikler oss (får vi håpe). Bibelens fortellinger er de samme, for Guds ord er levende og holder alltid tritt med våre liv. De vil oss noe: Stadig gjøre oss seende for rett og rettferdighet. Og for Guds barmhjertighet.

Skrevet av

Birgitte Bentzrød

Utenlandssjef  

15.08.12

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget Møt nettprestene Stian Roos er opptatt Stian Roos er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget