Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Jeg tilgir deg

De små ordene som betyr så mye.

Både for den som sier dem, og for den som får høre. Klumpen i magen som har vært der så lenge, den som virket så uendelig stor, slipper taket. I samme sekund som ordene blir sagt, krymper den og forsvinner,
og du blir lettere.

Jeg tilgir deg.

Tilgivelse er en øvelse i medmenneskelighet og kjærlighet. Tilgivelsen er ikke enkel, og den skal ikke tvinges frem - den må vokse frem. Først når den helt av seg selv tar steget ut gjennom munnen kan den oppnå det den ønsker.

Også Gud tilgir, men han ønsker at vi skal tilgi hverandre først.
Utfordringen ligger der - den kan du lese om i Mark 11,25-26.

 

Med vennlig hilsen

Andreas S. Iversen
Vikarnettprest

03.08.12

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Asle Tveit er opptatt Asle Tveit er pålogget Møt nettprestene Einar Vannebo er opptatt Einar Vannebo er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Marie Skarrebo Holmen er opptatt Marie Skarrebo Holmen er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Line Kvalvaag er opptatt Line Kvalvaag er pålogget Møt nettprestene Eli Kristin Flåten er opptatt Eli Kristin Flåten er pålogget Møt nettprestene Lena Rebekka Risnes er opptatt Lena Rebekka Risnes er pålogget Møt nettprestene Britt Aanes Ekhougen er opptatt Britt Aanes Ekhougen er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget Møt nettprestene Ingunn Grytnes Kristensen er opptatt Ingunn Grytnes Kristensen er pålogget Møt nettprestene Inger Bækken er opptatt Inger Bækken er pålogget Møt nettprestene Karoline Astrup er opptatt Karoline Astrup er pålogget Møt nettprestene Janne Sukka er opptatt Janne Sukka er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget