Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

"Kle dere i kjærlighet"

Noen ganger maler bibelens tekster bilder av slik himmelen må være. Dagens tekst fra Kol 3,12-17 er et slikt bilde. Det er noe å drømme om - noe å strekke seg etter. 

"Kle dere i kjærlighet, som er båndet som binder sammen og gjør fullkommen."

For noen dager siden leste jeg en kronikk om ettårsmarkeringen av 22. Juli. Forfatteren mente at nå var det nok selvmedlidenhet og nok kjærlighetserklæringer. Vi måtte være forsiktig med bruken av ordet "kjærlighet", liksom det ble mindre for hver gang det ble sagt. Sånn har jeg aldri sett det. Når man helt ærlig sier "kjærlighet" fra hjertet, da blir ordet større for hver gang, og det rommer mer og mer. Kjærligheten er noe av det vi har fått av Gud - vår kjærlighet er en herlig smakebit av Guds kjærlighet.

Og Guds kjærlighet, den sprenger alle ord og begreper,
og er større enn alt vi kan forstå.

 

Med vennlig hilsen

Andreas S. Iversen
Vikarnettprest

02.08.12

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Asle Tveit er opptatt Asle Tveit er pålogget Møt nettprestene Einar Vannebo er opptatt Einar Vannebo er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Marie Skarrebo Holmen er opptatt Marie Skarrebo Holmen er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Line Kvalvaag er opptatt Line Kvalvaag er pålogget Møt nettprestene Eli Kristin Flåten er opptatt Eli Kristin Flåten er pålogget Møt nettprestene Lena Rebekka Risnes er opptatt Lena Rebekka Risnes er pålogget Møt nettprestene Britt Aanes Ekhougen er opptatt Britt Aanes Ekhougen er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget Møt nettprestene Ingunn Grytnes Kristensen er opptatt Ingunn Grytnes Kristensen er pålogget Møt nettprestene Inger Bækken er opptatt Inger Bækken er pålogget Møt nettprestene Karoline Astrup er opptatt Karoline Astrup er pålogget Møt nettprestene Janne Sukka er opptatt Janne Sukka er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget