Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Men jeg har jo ikke noe valg!

- Er det så sikkert? I ettertid kan det hende at man får øye på at visst hadde man alternativer, men der og da så man dem ikke. I mange situasjoner kan det skorte på både vilje og kondis til å lete etter de alternativene som fins. Fire øyne ser bedre enn to øyne, er det noe som heter. Og ingen ser seg selv utenfra. I stedet for bare å være overlatt til en etterpåklokskap som ikke er til mye hjelp, kan det lønne seg å tenke høyt sammen med noen andre. Så valgene blir tydeligere. Mens valget er ens eget.

Skrevet av

Birgitte Bentzrød

Utenlandssjef  

17.08.12

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget Møt nettprestene Stian Roos er opptatt Stian Roos er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget