Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Irriterande visdom

Tidsklemma var neppe oppfunne på Jesu tid, men travelt hadde dei det nok på den tida også. Og då, som no, såg folk ulikt på kva som var viktigast å prioritera. Kanskje ein prat med Jesus er viktigare enn plenklypping, båtpuss, husvask og kveldsnytt. Til saman til og med?!

«Marta, Marta! Du gjer deg strev og uro med mange ting. Men det er eitt som er nødvendig. Maria har valt den gode delen, og den skal ikkje takast frå henne.» Lukas 10.

Med venleg helsing
Martin Alvsvåg

---
Vi ønsker Martin varmt velkommen, han er prosjektleder for næringsliv i Sjømannskirken og vil være en av våre faste skribenter til Dagens betraktning framover! Hilsen nettpreststaben!

09.09.12

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget Møt nettprestene Stian Roos er opptatt Stian Roos er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget