Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

Irriterande visdom

Tidsklemma var neppe oppfunne på Jesu tid, men travelt hadde dei det nok på den tida også. Og då, som no, såg folk ulikt på kva som var viktigast å prioritera. Kanskje ein prat med Jesus er viktigare enn plenklypping, båtpuss, husvask og kveldsnytt. Til saman til og med?!

«Marta, Marta! Du gjer deg strev og uro med mange ting. Men det er eitt som er nødvendig. Maria har valt den gode delen, og den skal ikkje takast frå henne.» Lukas 10.

Med venleg helsing
Martin Alvsvåg

---
Vi ønsker Martin varmt velkommen, han er prosjektleder for næringsliv i Sjømannskirken og vil være en av våre faste skribenter til Dagens betraktning framover! Hilsen nettpreststaben!

09.09.12

Dagens Bibelord