Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

Liverpool!

Vi er rasjonelle mennesker. I en valgsituasjon veier vi for og mot. Skal vi kjøpe bolig, regner vi på det. Vi skaffer oss ting vi trenger og kvitter oss med ting uten nytteverdi. Vi analyserer kjølig. Helt til vi forelsker oss i huset som er altfor dyrt. Helt til golf eller Birkebeineren plutselig er viktig. Helt til favorittlaget flytter inn i eget klubbhus i hjertet ditt. At Liverpool ikke har vunnet ligaen på 24 år, endrer ikke en tøddel. Der din skatt er, vil også hjertet ditt være.

Trine og Ingard Færevåg

Nettskribenter (Sjømannskirken i Albir)

03.08.14

2014 / 08