Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Liverpool!

Vi er rasjonelle mennesker. I en valgsituasjon veier vi for og mot. Skal vi kjøpe bolig, regner vi på det. Vi skaffer oss ting vi trenger og kvitter oss med ting uten nytteverdi. Vi analyserer kjølig. Helt til vi forelsker oss i huset som er altfor dyrt. Helt til golf eller Birkebeineren plutselig er viktig. Helt til favorittlaget flytter inn i eget klubbhus i hjertet ditt. At Liverpool ikke har vunnet ligaen på 24 år, endrer ikke en tøddel. Der din skatt er, vil også hjertet ditt være.

Skrevet av

Trine og Ingard Færevåg

Nettskribenter (Sjømannskirken i Albir)  

03.08.14

2014 / 08

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget Møt nettprestene Stian Roos er opptatt Stian Roos er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget