Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Kontakt vekker håp

Ofte likner samtaler med fortvilet mennesker til forveksling på tekstene i salmenes bok. Igjen og igjen erfarer jeg at kontakt vekker håp. Den dypeste fortvilelse og bunnløs smerte forsvinner ikke gjennom en samtale, men det hender at kjærlighet og håp får plass i tillegg når mennesker våger møte hverandre. I blant tror jeg det fungerer på samme måte i kontakten med Gud. I alle fall ser det slik ut i salmene der uttrykk for lidelse og tvil veksler med tillit og takknemlighet. Det gjør kontakt hellig og umistelig.

(Sal 25, 4-10)

Skrevet av

Pernille Astrup

Nettprest  

16.06.16
En kommentar
  • Dithen Takk for nydelig betraktning :)
    16.06.2016 08:12:17

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Asle Tveit er opptatt Asle Tveit er pålogget Møt nettprestene Eli Kristin Flåten er opptatt Eli Kristin Flåten er pålogget Møt nettprestene Inger Bækken er opptatt Inger Bækken er pålogget Møt nettprestene Marie Skarrebo Holmen er opptatt Marie Skarrebo Holmen er pålogget Møt nettprestene Janne Sukka er opptatt Janne Sukka er pålogget Møt nettprestene Britt Aanes Ekhougen er opptatt Britt Aanes Ekhougen er pålogget Møt nettprestene Lena Rebekka Risnes er opptatt Lena Rebekka Risnes er pålogget Møt nettprestene Ingunn Grytnes Kristensen er opptatt Ingunn Grytnes Kristensen er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget Møt nettprestene Liv Arnhild Romsaas er opptatt Liv Arnhild Romsaas er pålogget Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Karoline Astrup er opptatt Karoline Astrup er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget