Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

Gud har aldri lovet oss et enkelt liv

Da jeg leste gjennom denne teksten ble jeg litt usikker på hva jeg ønsket å si om den. Derfor spurte jeg kona om hjelp. Jeg leste teksten for henne, og spurte hvilke tanker den gav henne. Hun festet seg ved vers 20. – Gud har aldri lovet oss at livet som kristne skal være noe enkelt. Men han har lovet å gi oss styrke til å komme oss gjennom de vonde tingene vi møter, sa kona. Ikke så dumt sagt det, synes jeg.

Sal. 71, 14-24

Skrevet av

Marius Økland

Teologistudent og sommervikar  

05.08.16
En kommentar
  • Dithen Så sant! Det er min erfaring, at vi får styrke. Takk for god betraktning og god helg til alle i Nettkirken :)
    05.08.2016 08:03:02

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Asle Tveit er opptatt Asle Tveit er pålogget Møt nettprestene Einar Vannebo er opptatt Einar Vannebo er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Marie Skarrebo Holmen er opptatt Marie Skarrebo Holmen er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Line Kvalvaag er opptatt Line Kvalvaag er pålogget Møt nettprestene Eli Kristin Flåten er opptatt Eli Kristin Flåten er pålogget Møt nettprestene Lena Rebekka Risnes er opptatt Lena Rebekka Risnes er pålogget Møt nettprestene Britt Aanes Ekhougen er opptatt Britt Aanes Ekhougen er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget Møt nettprestene Ingunn Grytnes Kristensen er opptatt Ingunn Grytnes Kristensen er pålogget Møt nettprestene Inger Bækken er opptatt Inger Bækken er pålogget Møt nettprestene Karoline Astrup er opptatt Karoline Astrup er pålogget Møt nettprestene Janne Sukka er opptatt Janne Sukka er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget