Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

Gud har aldri lovet oss et enkelt liv

Da jeg leste gjennom denne teksten ble jeg litt usikker på hva jeg ønsket å si om den. Derfor spurte jeg kona om hjelp. Jeg leste teksten for henne, og spurte hvilke tanker den gav henne. Hun festet seg ved vers 20. – Gud har aldri lovet oss at livet som kristne skal være noe enkelt. Men han har lovet å gi oss styrke til å komme oss gjennom de vonde tingene vi møter, sa kona. Ikke så dumt sagt det, synes jeg.

Sal. 71, 14-24

Marius Økland

Teologistudent og sommervikar

05.08.16