Dagens betraktning

Velkommen til Dagens Betraktning Nettkirken!

 

I all enkelthet...!

Det høres jo egentlig enkelt ut: Alt dere vil at andre skal gjøre mot dere, skal dere også gjøre mot dem. Så selvsagt! Og så naturlig! Og så utrolig vanskelig! For hvem har ikke opplevd at "det gode jeg vil gjøre, det gjør jeg ikke, men det onde jeg ikke vil, det gjør jeg". Det viser seg vel at selv ikke "de fleste", men alle mennesker gjør noe kritikkverdig gjennom livet. Det enkleste er å være "main stream" - gå der andre går. Å velge den litt vanskeligere veien og spørre WWJD - hva ville Jesus ha gjort - det krever litt mer årvåkenhet for hvilke valg jeg skal gjøre i livet mitt. Langs stiene er det lettere å oppdage de viktigste detaljene i livet og i hverdagen.

Matt. 7,12-14

Skrevet av

Harald Daasvand

Nettprest  

05.03.15

Skriv en kommentar

Vi har hatt litt problemer med useriøse kommentarer og spam i det siste. Vi ber deg derfor skrive inn svaret på regnestykket under for å legge inn en kommentar.

Dagens Bibelord

Arkiv

Abonner på Dagens betraktning

Møt nettprestene Andreas S. Iversen er opptatt Andreas S. Iversen er pålogget Møt nettprestene Pernille Astrup er opptatt Pernille Astrup er pålogget Møt nettprestene Harald Daasvand er opptatt Harald Daasvand er pålogget Møt nettprestene Knut Nåtedal er opptatt Knut Nåtedal er pålogget Møt nettprestene Stian Roos er opptatt Stian Roos er pålogget Møt nettprestene Maria Paulsen Skjerdingstad er opptatt Maria Paulsen Skjerdingstad er pålogget Møt nettprestene Roger Brevik er opptatt Roger Brevik er pålogget Møt nettprestene Ingrid Nyhus er opptatt Ingrid Nyhus er pålogget