Gjestebok

13 kommentarer
  • Surfedama Takk for et flott nettsted! Stå på i den gode jobben dere gjør! Dere betyr mye for mange!
    23.03.2014 15:56:50
  • Helge Kanskje dette er for meg, jeg fant troen omtrent i ensomhet, via studier og bønn, i godt voksen alder. Og det har gitt meg lovet, helsen og så mye i gave. Særlig for jeg kom ut av en dyp personlig krise. Jeg har ingen meninghetstilhørlighet ennå.
    Jeg er ikke sikker på om dere er en arm av dnk. Og fra den kommer det en masse teologi, som ikke ressonerer med meg, og jeg er konservativ i alle forhold, også kristen. En annen ting er hvordan Israel og det jødiske folk blir behandlet av dnk. Så hvis dere driver med liberal teologi, så er dette kanskje ikke stedet for meg. Uansett lykke til. Gud Vellsigne.
    11.03.2014 18:08:57
  • Gabriel Johansen Håper du husker meg - gjør du - så kontakt meg. Vi jobbet litt sammen i Rotterdam og Antwerpen på 80 tallet var det vel. Ser frem til å få kontakt med deg.

Mvh. Gabriel

Epost: wgab@live.dk
    06.02.2014 15:24:45
  • m Elsker dere!
    05.02.2014 19:54:20
  • Medlem Takker og ber for Nettkirken. Begynner dagen her og er her før jeg går til ro for natten.
    Blei veldig skuffa over at KORSET blei tatt bort som logo på Sjømannskirka si side...
    13.12.2013 05:33:55
  • tone noen kan såre, noen kan le. noen spotter guds ord. tviler man på andre så tviler man på gud. mange tror de vet bedre enn andre. døm ikke etter å sett ett menneske toppen av ti sekunder. alle har sin bagasje noen tyngre enn andres. alle har sin feil og mangler. sammen kan vi bygge bro og starte sammen noe som kan gro, livet er for kort til vi skal spotte hverandres rygg. deler vi byrdene og får en felles tro att alt går bra til slutt. en evige dans md det gode. smaken på himmelens frukter. lar det onde seile sin egen sjø, fellesskapet blant det gode på når broen er bygd og vi møtes på midten som venner skal være. en bror eller søster. det er nok lidelser her på jord. md vår tro håp og kjærlighet kan vi gå sammen å gjøre de andre glad. ett evig budskap om det gode liv. ha troen på Jesus troen på gud i våre hjerter. slipp det gode inn. pris livet du vet aldri når vi skal vandre te neste liv. jeg priser og takker gud vær dag jeg kan få en ny dag her på denne ødelagte jord
    07.11.2013 00:19:31
  • m Savner den gamle måten å tenne lys for andre.... Det var så fint lys som kunne stå og brenne på skjermen. Nå handler det plutselig mest om geografien.
    26.09.2013 23:53:44
  • Else og Ellen Marie Takk at vi kunne tenne lys i Nettkirken.Takk at Jesus alltid er oss nær.Ber om velsignelse over alle som leser denne hilsen.Amen.
    11.09.2013 14:50:50
  • Guri I dag fikk jeg ikke opp Dagens betrakting i det hele tatt, blir bare sendt til en ERROR side. Håper det ordner seg, betraktningen er savnet!
    05.08.2013 11:17:47
  • Astrid Thank you for helping Marte Deborah Dalelv. Please continue to assist her, and do not let her go to prison for a crime that was done to her.

Takk,
    Astrid
    22.07.2013 12:16:15
  • Knut - nettprest Vi har gjort en del endringer på Nettkirken, og dermed kommer ikke alt helt på plass med en gang. Derfor er det veldig kjekt med tilbakemeldinger, så skal vi prøve å legge til rette for at sidene fungerer som de skal. Dagens bibelord har nå fått en link øverst i høyre hjørne på Dagens betraktning-siden.
    Om nettleseren gir mange feilmeldinger, så kan det ofte hjelpe å oppdatere den til en nyere versjon, og samtidig legger vi til rette for at sidene skal vises så riktig som mulig.
    19.06.2013 22:16:54
  • Dithen Hei :) Har vært veldig glad i nettkirken, men de siste dagene er den blitt så tungvin å bruke. Vet ikke hva det kommer av, om det er min pc eller om det er omlegging av siden. Før var det link til dagens betraktning med kommentarer og link til dagens bibelord. I tillegg kunne man på forbønn-sida se andres bønner og være med og be for de andre. Alt dette er borte for meg nå. I tillegg kommer det opp en boks med: "Vil du kun se det sikre innholdet på siden?" for hver gang jeg klikker inn på noe nytt i nettkirken. Dette er lite brukervennlig. Mvh Dithen
    19.06.2013 14:50:06
  • Kristian Takk for den fine siden!
    11.06.2013 08:34:19